Axman Challenge Emmen

Axman Challenge Emmen

Zondag 17 mei 2020

Erover, eronder of er tussendoor. De Caveman Challenge Emmen daagt iedereen uit!
In 1 parcours kom je door de Oude Dierentuin, over het Raadhuisplein en de Es.
Ga je het avontuur aan door voet te zetten in WILDLANDS, sta je voor de uitdaging van het Oranjekanaal en overwin je jezelf in het Noordbargerbos. De routes zijn bezaaid met obstakels. Zo zag je Emmen nog nooit!

 

 

ALLE INFORMATIE OVER DE CAVEMAN CHALLENGE EMMEN 2018

Erover, eronder of er tussendoor. De Caveman Challenge Emmen daagt iedereen uit! In 1 parcours kom je door de Oude Dierentuin, over het Raadhuisplein en de Es. Ga je het avontuur aan door voet te zetten in WILDLANDS, sta je voor de uitdaging van het Oranjekanaal en overwin je jezelf in het Noordbargerbos. De routes zijn bezaaid met obstakels. Zo zag je Emmen nog nooit!

Voor welke uitdaging ga jij? De afstanden zijn 6,66 en 13,13 km. Voor de jongere avonturiers onder ons is er de Kids-Ouder Run. Niets geen aanpassingen, gewoon die 6,66 km onder begeleiding van je vader of moeder. Wie durft?

 

De Kids-Ouder Run

Allergrootste Avonturiers tot 12 jaar uit 
Minimum leeftijd telt niet! 
Je moet 6,66 KM kunnen rennen, (Duivelse Afstand) klauteren en klimmen! 
Dwars door waterpartijen en modder durven. Een zwemdiploma is niet nodig. 
Jouw papa of mama moet je natuurlijk wel kunnen bijhouden want hij/zij is je begeleider. 
Als je eerder moe bent kun je altijd via een kortere weg terug. 
Voor 1? inschrijving krijgen de Kids een startnummer, een geweldige Caveman Challenge medaille en een heerlijk Caveman "drankje" na afloop. 
Papa/Mama lopen als begeleider/coach gratis mee.


6,66 km

Via het Centrum, de Oude Dierentuin, het Raadhuisplein, de Es, het Oranjekanaal en weer terug. Hoor de leeuwen brullen stap in de wereld van WILDLANDS. Het kanaal moet je twee keer over. De kans is groot dat dit je een nat pak oplevert.


13,13 km

Jij wilt jezelf overtreffen? Kies dan voor de 13,13 km! Go with the Flow van de 6,66 km. De extra uitdaging vind je in het Noordbargerbos. Samen met een eigen oversteek van het Oranjekanaal kun je hier het beste uit jezelf halen.