Kerst

December kalender 2017!

De december kalender van 2017 is weer compleet, zie hieronder de activiteiten van deze maand!

Donderdag 13 tot en met zondag 17 december kunnen wij weer genieten van een leuke dag op de winterkermis.   

Kom ook naar Joris’ Wensboom op zaterdag 16 december en hang een kerstbal in zijn boom.
Onder Joris’ Wensboom staan we samen stil bij indrukwekkende en bijzondere levensgebeurtenissen en delen deze met elkaar. Kom langs en vertrouw uw verhaal toe aan de boom en zet uw dierbare(n) letterlijk in het licht. Natuurlijk is Joris Linssen zelf aanwezig en gaat hij misschien wel met u in gesprek.

Zondag 17 december hebben wij weer een spannende koopzondag voor u bedacht, deze keer met ijsbeelden! Komt u ook lekker shoppen in Emmen Centrum en neemt u even een kijkje bij onze ijsbeeldhouwers? De winkels zijn geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Donderdag 21 december zijn de winkels geopend tot 21.00 uur op onze mooie kerst koopavond. Vindt u het te koud? geen probleem, wij hebben ook een overdekt winkelcentrum!

Zaterdag 23 december kunt u in het Centrum van Emmen komen genieten van een prachtige kerstlichtjestocht, deze start  tussen 15.00 en 19.00 uur in het oude dierenpark van Emmen.

Zondag 24 december, koopzondag. De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Maandag 25 en dinsdag 26 december zijn de winkels GESLOTEN

Maandag 1 januari, nieuwjaarsdag zijn de winkels GESLOTEN.

Zaterdag 16 en zondag 17 december GRATIS OV. Dit weekend reis je gratis met de stadsbussen 1 t/m 4 en de nieuwe Qliner van Emmen naar Klazienaveen.

Zaterdag 16 en zondag 17 december hebben wij een creatieve kerstmarkt in het oude centrum van Emmen, deze zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Van donderdag 14 december tot en met zondag 17 december staat ZO34 er weer met het bekende Glazenhuis. Meer informatie over het glazenhuis is te vinden in de evenementenkalender op www.emmencentrum.nl onder het kopje "Glazenhuis".

Zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari is er weer GRATIS OV, deze dagen kan je weer gratis reizen met de stadsbussen 1 t/m 4 en de Qliner Emmen naar Klazienaveen.

Van vrijdag 8 december tot en met zondag 7 januari hebben wij Emmen on Ice weer in ons midden, de fantastische ijsbaan kun je vinden Raadhuisplein. Kom jij ook een dagje schaatsen?!

Zoals te zien is er deze maand weer genoeg te beleven in Emmen Centrum, beleef jij al deze leuke activiteiten met ons mee?!