Glazenhuis Emmen

Het Glazenhuis komt weer terug naar Emmen!

ZO34 brengt het Glazenhuis weer terug naar Emmen van 14 t/m 17 December!

Van 14 t/m 17 december maakt ZO!34 met hulp van de studenten van het Drenthe College 24 uur per dag radio en televisie en daarnaast is er heel veel spektakel in en rondom het Glazen Huis Emmen. Iedereen die het leuk vindt kan komen kijken, iets eten en drinken op het plein en een plaat aanvragen bij de radio-DJ. Alles om maar zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. Heb jij een geweldig actie bedacht en er heel veel geld mee op gebracht? Kom het dan Live doneren bij het Glazenhuis in Emmen. Natuurlijk kunt u ook komen voor de gezelligheid en de verschillende activiteiten die er zullen worden georganiseerd! 

Het doel van 3FM Serious Request is dit jaar het herenigen van ouders en kinderen in conflictgebieden. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In landen als Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Dit jaar staat het Glazenhuis voor de Drommedaar bij de ingang van de oude Dierentuin, en zal er geld op worden gehaald voor het Rode Kruis die vermiste kinderen gaan opsporen in ramp gebieden! 

Op donderdag 14 December wordt er een recordpoging gedaan om 12:00, zorg dat je er bij bent!!

Op vrijdag 15 December kun je vanaf 19:00 deelnemen aan de pubquiz, lijkt het je tof om hieraan mee te doen?

Meld je dan zo snel mogelijk aan via 117370@student.drenthecollege.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij www.glazenhuisemmen.nl