KONINGSFEESTEN EMMEN 2018

Een meerdaags festival midden in het Centrum van Emmen op het Raadhuisplein op een groot Podium!

Met op donderdagavond/koningsnacht een dancefestival met de beste DJ's en op vrijdag/koningsdag een hollandse meezing-festival met zangers en bands van eigen bodem!

Natuurlijk is Emmen centrum en de horeca gelegenheden ook open!

Naast dat er een festival plaats vind is er uiteraard op koningsdag ook de vrijmarkt. Meer info staat onder aan de pagina.

KONINGSNACHT - DANCEFESTIVAL
- Donderdag 26 april
- Start 17.00 uur
- Grootpodium
- Raadhuisplein

KONINGSDAG - MEEZINGFESTIVAL
- Vrijdag 27 april
- Start 14.00 uur
- Grootpodium
- Raadhuisplein

FESTIVAL INFO
- Twee dagen lang feest
- Gratis Toegang
- Alle leeftijden

 

VRIJMARKT EMMEN

Emmen Centrum Vrijmarkt

Op vrijdag 27 april 2018 wordt Koningsdag in Nederland gevierd. Op deze dag wordt ook de Vrijmarkt in het centrum van Emmen gehouden. De Vrijmarkt is geopend tussen 6.00 uur en 17.00 uur. Vanaf 26 april 20.00 uur is het toegestaan om een plaats in te nemen voor de Vrijmarkt. Op vrijdag 27 april dient om 8.00 uur het centrum (marktgebied) autovrij te zijn!

Er is op deze vrijdag geen weekmarkt.

 

Locatie:

Op de plattegrond hieronder wordt de locatie van het vrijmarkt gebied aangegeven in het paars, in het paarse gedeelte worden tevens foodstandplaatsen geplaatst deze plaatsen staan uitgetekend en kunnen dus niet worden ingenomen. Net als voorgaande jaren wordt het Mondriaanplein ingericht als kinderplein. Hier mogen alleen kinderen hun spullen verkopen en worden geen kramen geplaatst. 

 

Spelregels:

Voor het deelnemen aan of bezoeken van de Vrijmarkt gelden spelregels, de spelregels staan hier tevens onder vermeld. 

 

Kramen:

Mocht u een kraam willen huren, dan kunt u contact opnemen met Kramenverhuur Verwer te Klazienaveen om een kraam te reserveren (telefoon 0591-312383). Kramen worden geplaatst vanaf 18.00 uur, de chauffeur kunt u aanspreken voor een kraam op de door u gewenste plaats (mits dit geen foodplaats is). De kraam dien meteen te worden afgerekend, de kosten hiervan bedragen € 18,= per kraam.