Koopzondag Emmer & dweilfestival

Emmer & dweilfestival

Emmer & Dweilfestival 2018 in het centrum van Emmen op 27 mei 2018.

In het centrum van Emmen worden 5 locaties ingericht met daarbij gezellige terrasjes. Verder zullen bijna alle winkels in het centrum geopend zijn deze koopzondag.
Aan het eind van de dag gaan we na de uitreiking van de Emmer en Dweilbokalen met alle deelnemende dweilorkesten 2 gezamenlijke nummers (finale) spelen bij de muziekkoepel.
Alle deelnemende dweilorkesten dingen mee naar de Emmer en Dweilbokaal. Het gaat deze middag vooral om gezelligheid en vrolijke sfeer.

foto van Dweilorkest Dinges Emmen.

 

Succesvol Kinder Kook Festival terug voor 2e editie op Raadhuisplein

Op zondag 28 mei is het zo ver: Emmen wordt getrakteerd op een 2e editie van het Kinder Kook Festival. 

Spelen met eten verboden? Bij het Kinder Kook Festival juist niet! Tijdens dit feel good food festival mogen de kinderen helemaal los gaan. Een gezonde pizza bakken, samen met een kok mayonaise maken, een heerlijke hamburger bouwen of je eigen smoothie van vers fruit blenderen? Alles kan! 20 verschillende horeca gerelateerde bedrijven zullen samen aan de slag met de kleine lekkerbekken. Ook voor de volwassenen is er genoeg te beleven en proeven in de ouderopvang; geniet van een drankje, streetfood hapjes en dans op vrolijke noten van DJ Duende. Er is genoeg plek om de hele dag te chillen en samen het festivalseizoen te openen. De allerkleinsten kunnen spelen met houten mini-keukentjes die door Scouting Emmen speciaal voor deze gelegenheid zijn gemaakt. Het festival start om 11:00 uur en eindigt rond 19:00 uur, de entree is gratis en bij de ingangen kan men breekmuntjes kopen. Dit festival wordt georganiseerd door WhatElze! en Bij Daan Events.