MM Culinair

Het eerste weekend na de zomervakantie, tovert MM Culinair het Marktplein in het centrum van Emmen, weer om tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe.
Zaterdag 5 en zondag 6 september kunnen liefhebbers van lekker eten en drinken hun hart weer ophalen bij MM Culinair.

Restaurants uit Emmen en omgeving laten zich dan weer van hun beste kant zien en presenteren een selectie van het restaurant en het menu tijdens dit culinaire festival, op de stadsvloer van Emmen.

Tijdens de eerste deelnemersbijeenkomst bij Co-hoofdsponsor Bidfood werden alle deelnemende restaurants hartelijk ontvangen en bijgepraat over de ontwikkelingen rond het event. “Wij vinden de onderlinge sfeer erg belangrijk, door elkaar een paar keer te treffen kunnen de restauranthouders ook met elkaar ervaringen uitwisselen en elkaar tips geven over de aanpak van zo’n event. Vooral voor de nieuwkomers is dat altijd erg prettig. En dat alles gaat natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje”, aldus Marchien Naber van de organisatie MM Culinair. Hoofdsponsor Countus Accountants + Adviseurs is daarbij ook altijd aanwezig om de horeca ondernemers waar nodig, met raad en daad te ondersteunen. 

 

Openingstijden MM Culinair 2020:

Zaterdag 05 september, 15.00 – 00.00 uur
Zondag 06 september, 14.00 – 21.00 uur

 

Voor recente ontwikkelingen en meer informatie kunt u de website: www.mmculinair.nl in de gaten houden en MM Culinair volgen op Twitter, Instagram en Facebook.