november planning

november planning 2018

 

Popronde Emmen 
Op 1 november is het grootste rondreizende festival in Emmen te vinden. Met veel verschillende artiesten en bandjes op verschillende plekken wordt zit zeker weten een groot feest. Voor meer informatie kan je naar onze pagina gaan over de popronde of naar de website www.popronde.nl.

Intocht sinterklaas
Natuurlijk vergeet sinterklaas dit jaar ook niet om naar Emmen toe te gaan en daarom is op 17 november de sinterklaas intocht in Emmen. De intocht start om 12:00u!

Koopzondag met Sint & Piet
De koopzondag van deze maand valt op de 25ste van november. Deze keer is het in de thema van sinterklaas en kan je in het centrum gaan shoppen met Sint & Piet. De winkels zijn gewoon weer geopend van 13:00u tot 17:00u!

Lichtjes parade 
Donderdag 29 november is de lichtjes parade weer in Emmen. Dit is nu al niet meer weg te denken onder begeleiding van muziek en heel veel zwarte pieten lopen we een parade door het centrum van Emmen.Aan het eind zal Sinterklaas op de muziek koepel aanwezig zijn waar nog een klein feest wordt gevierd.Elk kind krijgt een verlichte ballon, maar mogen zelf ook zo verlicht mogelijk komen.