oktober planning

Oktober planning 2018

Deze maand hebben wij voor u ook weer leuke evenementen en activiteiten staan in het Emmen Centrum. Hier is een korte overzicht wat u allemaal kan verwachten:

Pompoenversierwedstrijd 

Ook dit jaar is er weer een pompoenversierwedstrijd. Op zaterdag 20 oktober kan jij weer gratis pompoenen uithollen in het Emmen Centrum! We gaan dit doen op het Noordenplein en in het overdekte Centrum de Weiert! Kinderen kunnen gratis meedoen en mag de pompoen natuurlijk direct mee naar huis! Op het Noorderplein zal er een No Nonsense Art aanwezig zijn voor een unieke graffiti versiering van de pompoenen. Je kant de pompoenen komen uithollen van 13:00 uur tot 17:00 uur. 

Boo at the City 

Donderdagavond 25 oktober is er natuurlijk weer een koopavond maar deze keer niet een normale, maar een deze keer in het thema van Halloween. Kom jij ook een kijkje nemen bij deze griezel avond? De winkels zijn gewoon geopend tot 21:00 uur.

Brunch & Shop 

Op 28 oktober kunt goedkoop brunchen met een kortingbon die je kunt dowloaden op de site! Kijk voor meer informatie en voor de deelnemende restaurants op de site onder het kopje 'Brunch & Shop'. 

Living Statues 

Op 28 oktober is er weer een koopzondag geplant. Met deze keer het elk jaar terugkomende thema Living Statues! Er zullen we in het Centrum allemaal verschillende Living Statues te vinden zijn. Kom jij ook weer kijken naar deze speciale en talentvolle mensen in het Centrum? De winkels zijn geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. 

 Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon