Oude Dierentuin Emmen

Oude Dierentuin Emmen 

Mensenpark , Rensenpark , Pokemon walhalla ? 

Nu iedere dag geopend van 09:00 uur / 17:00 uur. 

Gratis entree. 

Wandelen,hardlopen of fietsen

Veel Emmenaren of bezoekers van Emmen hebben gewacht op dit moment… het moment dat je lekker door de oude dierentuin kunt wandelen, hardlopen of fietsen. Even lekker uitrusten op een bankje, kijkend naar spelende kinderen in de speeltuin en het ophalen van herinneringen op deze mooie groene plek
in Emmen. Vanaf 18 juni is dat mogelijk! Dan zijn de deuren van de oude dierentuin locatie overdag geopend voor publiek, op deze manier krijgt het al echt een beetje de status van een stadspark.

Festiviteiten

De komende jaren staat er nog veel te gebeuren op deze locatie, maar deze zomer vinden er al festiviteiten plaats. Zo vond op 5 juni de Caveman Challenge plaats en heeft Maaike Ouboter op 18 juni een concert gehouden. Op 6 augustus kon u genieten van Blues op de Savanne en in september verzorgden 60 dansers en acteurs de voorstelling: Onderweg naar later. Kortom, er ontstaat reuring, activiteiten en vermaak in de groene oase in het hartje van Emmen. Ook de StadsBBQ en de Halloween activiteiten trokken veel publiek. 

 

Ondernemen

Wilt u iets ondernemen in de Oude Dierentuin ? Neem dan contact op met de Gemeente Emmen. 

 

CREATIEF MENSENPARK

Hier de video met de visie zoals het park eruit zal kunnen komen te zien :