Sinterklaas

Sinterklaas!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan...!

Jaa het is weer zo ver, de beste man komt 17 november aan in het mooie Emmen! Zijn jullie er ook bij? De intocht start om 12.00 uur! Route: Wilhelminastraat, Hoofdstraat, Stationstraat, Kolhoopstraat, Derksstraat, Noorderstraat terug door de Hoofdstraat richting het podium. Het podium staat bij De Grote Kerk van Emmen Centrum! 

Heb je de beste man gemist? Geen zorgen! Je kunt hem van 18 november tot en met 1 december komen bezoeken in het Sinterklaashuis in het voormalige Scheer en Foppen pand, Monetpassage 13. De grote opening van het Sinterklaashuis zou op 18 november plaatsvinden vanaf 13.00 uur! 

Kom zondag 25 november lekker winkelen met zwarte piet, de winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Wie weet kom je de Sint ook nog wel tegen!

Dit jaar hebben we ook iets nieuws in Emmen.. We gaan het nieuwe wereldrecord schoenzetten verbreken! Dus kom met jou schoen op 25 november van 13.00 uur tot 14.00 uur bij de hoofdstraat! Het record staat nu op 1933.. 1934 moet ons lukken toch?

Natuurlijk zijn de pieten er op de koopavond ook weer bij, deze vindt plaats op 29 november. Dit is niet zomaar een koopavond, dit is een koopavond met een heleboel lichtjes! Loop  jij ook mee met de lichtjesparade?!

 

ROUTE LICHTJESPARADE.

 

Start is rond 18:00 uur.

Einde 19:30 ongeveer 

 

Start grote kerk.

Noorderstraat.

Derkstraat.

Hoofdstraat.

Marktplein.

Raadhuisplein.

 

Vanaf hier gaat Sinterklaas ook mee wandelen door het overdekte gedeelte.

 

Dan komen we weer aan bij de boot, waar DJ Piet nog een feestje gaat bouwen.

 

Kom jij ook ?

Kom dan verlicht met leuke lampjes.

Wij delen leuke knak staafjes uit aan de kinderen.

 

Naar links.......

Naar rechts........

 

#sinterklaas #lichtjesparade #hierkomikweg #maakhetmee

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas in emmen