Tourist Info Emmen

TOURIST INFO EMMEN

Op het Raadhuisplein tegenover Wildlands is Tourist Info Emmen gevestigd, laat je hier inspireren door de vele mogelijkheden. Er is zoveel te beleven, dat lukt niet altijd in één dag! Er zijn dan ook genoeg gezellige overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Nieuwsgierig geworden naar wat er te beleven is, alle activiteiten of op zoek naar leuke wandel/fietsroutes? Kom dan eens langs voor meer informatie.

 

LEER EMMEN NÓG BETER KENNEN!

Tourist Info is zes dagen per week geopend. Uiteraard helpen wij onze gasten graag om deze regio te ontdekken, maar ook de inwoners van gemeente Emmen kunnen bij ons terecht. Hoe leuk is het om je eigen omgeving beter te leren kennen door bijvoorbeeld een stadswandeling in Emmen te maken, te informeren naar de vele activiteiten/evenementen of een origineel cadeautje voor iemand uit te zoeken.

INFORMATIE EN SOUVENIRS

De weg in Emmen centrum een beetje kwijt? Iedereen kan bij ons terecht voor een mooie stadsplattegrond. Leuke suggesties voor wandel- en/of fietsroutes maar ook fietsknooppunten kaarten zijn bij ons verkrijgbaar. Naast alle informatie, folders en routes hebben wij ook een leuk en verrassend assortiment aan souvenirs zowel van Emmen, Drenthe als van Holland. Originele cadeautjes voor familie en/of vrienden of misschien zoek je naar een aandenken van Emmen of de Hunebed Highway!

WIST JE DAT...

In parkeergarage Wilinkplein de eerste 14 minuten gratis zijn? Aangezien wij precies tussen de twee uitgangen op het Raadhuisplein in zitten, is er dus genoeg tijd om even snel binnen te lopen. Bijvoorbeeld voor een cadeaubon, wij hebben voor iedere gelegenheid wel een passende bon. 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 13.00–17.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Adres: Monetpassage 2
             7811 DM Emmen
Telefoon: 0591 649 712
E-mail: info@touristemmen.nl

Volg jij ons al op Facebook?