Babyhoek Emmen

Informatie

De Babyhoek: een babyzaak midden in het centrum van Emmen in de groene provincie Drenthe. Deze babyspeciaalzaak heeft alles voor uw kleine: van kinderwagen tot knuffel, van rokje tot buggy, van babykamer tot rammelaar… en vul zelf maar in.
Al ruim 30 jaar is ‘De Babyhoek’ het adres voor moeder en kind. Kwaliteit, service en betaalbaarheid komen samen. Deskundig advies is in de winkel, telefonisch en per mail verkrijgbaar.

De showroom is 500m2 groot. Achter de winkel is een eigen parkeerplaats (Westerstraat) waar u gedurende uw bezoek uw auto gratis kunt parkeren.

Babykleding vindt u van verschillende merken en in verschillende stijlen. Bekende merken als BarbaraFarber, Pointer, Babyface (bfc), Ziezoo en Dirkje, maar ook minder bekende merken als PiccoMini, LittleStar, WoodenButtons en LaPetiteCouronne zijn in de winkel te vinden.

Daarnaast kunt u voor grote artikelen bij ons terecht. Kinderkamers in verschillende kleuren, samenstellingen en stijlen worden gratis met eigen transportwagen door heel Nederland bezorgd. Daarnaast is er een royale keuze aan kinderwagens met o.a. de driewieler en vierwieler die als beste uit de test zijn gekomen. Ook boxen, kinderstoelen, wipstoelen en autostoeltjes zijn bij ons volop verkrijgbaar.

De webwinkel bevat een deel van ons assortiment. Hierop is echter lang niet alles te vinden. Zoekt u iets speciaals? Mail, bel of kom langs en wij helpen u. Ook heeft u de mogelijkheid via de webshop een bestelling te plaatsen en deze klaar te laten zetten in de winkel. U ontvangt een mailtje als de bestelling klaarstaat en u hem kunt komen ophalen. Lekker makkelijk: de artikelen staat mooi bij elkaar u weet zeker dat alles op voorraad is. Ook vrijblijvend bestellen is mogelijk (graag even aangeven), zodat u de artikelen rustig kunt bekijken.
Bestellingen die verzonden worden, worden goed ingepakt en worden binnen een week bezorgd op het doorgegeven adres.
Shoppen in deze babywinkel in Emmen ( Drenthe ) kan leuk gecombineerd worden met een bezoek aan het levendige centrum van de plaats. Ook de bekende dierentuin ligt nog op geen 5 minuten loopafstand (200 meter).
Tot snel bij De Babyhoek in Emmen : de winkel met geweldige babyartikelen !
Terug naar het overzicht