Divally Emmen

  • Noorderstraat 52
  • 7811 AL Emmen
  • +31 591 318 295

Informatie

Divally Emmen

Marian Heine hoeft zich na 30 jaar vakmanschap in het modevak niet meer te bewijzen. Toch opende ze naast haar twee exclusieve modezaken Chacoco Exclusives in Emmen en Meppel, waarmee ze nationale en internationale bekendheid heeft opgebouwd, eind oktober in Emmen een totaal nieuw concept erbíj, genaamd “Divally” moda per Donna.
‘Ik had nog zoveel ideeën en ik moest dit er nog bij doen, omdat ik het gat in de deze markt erg groot zag’, zegt Marian vol gedrevenheid en enthousiasme. Zo vertelt ze vrolijk verder ‘dat Divally een instap is voor de Chacoco zaken, waardoor het elkaar ook niet bijt, maar juist perfect aanvult. ‘Divally is een onderscheidend concept met een betaalbare prijs voor vrouwelijke en draagbare mode, die op een stoere en sexy manier zekerheid uitstralen.
Met elke week weer nieuwe verrassende nieuwe aanvullingen uit Italië, Frankrijk, Spanje en Engeland, heeft Divally zich al behoorlijk geprofileerd op het modegebied.
‘Tja’, lacht Marian gekscherend met haar Drentse nuchterheid, ‘het wordt nu eenmaal met ‘het oog van de meester’ ingekocht. ‘Wie een eigen identiteit wil uitstralen, koopt bij Divally én ben je ermee in aanraking gekomen dan wordt het een verslaving’.
Divally is gevestigd aan de Noorderstraat 52 in Emmen (op het hoekje tegenover de Media Markt).
( bron ; Zuidoosthoeker , Bert ten Velde ) 

Divally Emmen

Terug naar het overzicht