Doornbos Makelaars

Informatie

Doornbos Makelaars Adviseurs in Emmen weet als geen ander dat de markt voor bedrijfsonroerend goed voortdurend in beweging is en volgt de ontwikkelingen hierin al vele jaren zeer nauwlettend.

Als het gaat om huur en verhuur, koop en verkoop, projectbegeleiding, consultancy, taxaties, onteigeningen, beleggingen en financieringen en met alle transacties gepaard gaande fiscaliteiten in bedrijfsvastgoed dan heeft Doornbos Makelaars Adviseurs een zeer brede expertise opgebouwd. Vanuit ons kantoor in Emmen bieden wij deze expertise aan in Noord- en Oost Nederland. Onze ambitie is om vanuit onze marktvisie en ervaring, actief, professioneel en betrouwbaar te voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers.

U wenst een gesprekspartner op het gebied van commercieel vastgoed? Dan is Doornbos Makelaars Adviseurs uw juiste aanspreekpunt voor elk detail van deze vaak ingewikkelde materie. Door onze jarenlange ervaring en constante bijscholing beschikken wij over actuele kennis en kunde. Wij begeleiden verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of zoeken voor u de juiste koper of huurder. Ons uitgebreide relatienetwerk biedt u mogelijkheden in alle facetten van ons kantoor.


Terug naar het overzicht