GO2 Payroll

Informatie

Go2 Payroll - Dé Payroll specialist van Noord en Oost Nederland

Go2 Payroll wil maar één ding: uw leven als ondernemer makkelijker maken. Want wie personeel heeft, is veel tijd kwijt aan administratieve zaken en loopt nogal wat risico's.
Daarom regelt Go2 Payroll dit voor u. Kunt u zich volledig richten op ondernemen!

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB.
Bedrijven die waarde hechten aan onze hands-on mentaliteit en vakkennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving.
Met Go2 Payroll als betrokken en flexibele sparringpartner worden uw zaken en die van uw medewerkers goed en snel afgehandeld.

Het kleine team waarmee wij werken, de persoonlijke aanpak en daarmee de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll.
Alle expertise en verwerking van salaris- en personeelsadministratie wordt in-house uitgevoerd. Dat maakt dat Go2 Payroll goed en snel kan inspelen op uw wensen.
Zo denken wij graag met u mee en verlenen gratis arbeidsrecht adviezen en staan we u en uw medewerkers zelf te woord.

Wat is payroll?
Met payroll gaat u zelf op zoek naar een voor uw bedrijf geschikte medewerker. Passend bij de functie en in de cultuur van het bedrijf.
Heeft u de juiste medewerker gevonden? Dan brengt u deze onder bij Go2 Payroll. Zij neemt de medewerker over op haar loonlijst en wordt daarmee de juridisch werkgever van uw medewerker.
De medewerker werkt exclusief voor u en onder uw leiding, maar u heeft geen last meer van alle administratieve rompslomp, werkgeversrisico's zoals bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte en u geniet optimale flexibiliteit in uw contracten.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met Thijs Boersma: 0591-659550 of thijs@go2payroll.nl

Go2 Payroll wil maar één ding: uw leven als ondernemer makkelijker maken.

www.go2payroll.nl


 


Terug naar het overzicht