Intersport Emmen

  • Westerstraat 210
  • 7811 MZ Emmen
  • 0591 745 139

Informatie

Intersport Emmen is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Gelegen in het centrum van Emmen vind je ons filiaal van INTERSPORT. Dit is de ideale plek om je sportspullen te kopen!


Met specialisatie in onder andere voetbal, tennis, running, fitness/ training, wandelen, zwemmen, indoor en hockey zijn wij dé sportspecialist van Emmen. Daarnaast bieden wij uitstekende service- en garantievoorwaarden en een ruim assortiment aan topmerken.


Onze verkopers staan 6 dagen per week klaar om je te voorzien van een vakkundig en persoonlijk advies. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. Op deze manier brengen wij 'Sport to the People'.


Koopzondag!
Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Intersport
Je kunt bij ons makkelijk parkeren in de onderliggende parkeergarage. Als je bij ons iets koopt is het 1e uur parkeren GRATIS! (op vertoon van je parkeerkaart).


Wist je dat wij onderdeel zijn van Intersport Noord Oost & o.a. Wereldrestaurant PUUR, Schuurman Schoenen & de Mediamarkt onze buren zijn?
Wij hopen je snel te zien in onze winkel, de koffie staat klaar! Geen tijd om langs te komen? Online shoppen is óók mogelijk.

Dit kan via www.intersportemmen.nl

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons dan via

Facebook: www.facebook.com/Intersport.Emmen

Twitter: @IntersportEmmen


Terug naar het overzicht