Kippie grill- en maaltijdwinkel

Informatie

KIPPIE EMMEN 

Er zijn meer dan 50 soorten maaltijden te verkrijgen bij Kippie. Ook is er de mogelijkheid om uw eigen maaltijd samen te stellen. Merendeel van de maaltijdencombinaties hebben een heel korte opwarmtijd, zodat u maar heel even in de keuken hoeft te staan. Al onze maaltijden zijn schepvers. U zult aangenaam verrast zijn door de variatie, keuze en gemak.

Snacks.
Mocht u lekkere trek hebben dan kunt bij ons uw keuze maken uit verse warme snacks, rechtstreeks uit grill of frituur. U kunt ook uw eigen schotel samenstellen met uiteenlopende snackproducten.

Spareribs.
Misschien had u spareribs niet bij ons verwacht? Spareribs grillen we de gehele dag door. Dit product is een topper. Grote dagelijkse omzet waardoor u verzekerd ben van verse smakelijke spareribs. En voor de prijs hoeft u het niet te laten!.

Gegrilde producten.
De gehele dag door hebben wij de meest uiteenlopende vers gegrilde producten. U kunt onze gegrilde producten zowel warm als koud kopen. Warme producten worden meegenomen in onze warmhoudzak waarin het geruime tijd warm blijft.
Terug naar het overzicht