Nummer 84: Hobby&Wol

  • marktplein 84
  • 7811 BA Emmen
  • 0591-648111

Informatie

Nummer 84: Hobby&Wol

Al vanaf 2009 zit de grootste en meest uitgebreide hobby- en wol winkel van Emmen aan het Marktplein. Sinds 2015 onder de naam; Nummer 84, Hobby & wol. 

Door de jaren heen is het assortiment telkens uitgebreid en bewegen wij mee met de laatst rages en trends. Zo is er een steeds groter wordende collectie prachtige wol met bijpassende accessoires en fournitiuren en is aan het bestaande assortiment speksteen, encaustic art en mozaïeken toegevoegd. 

Verder hebben wij een ruime keuze in producten voor het maken van sieraden, wenskaarten en stempelen. Ook verkopen wij materialen voor knutselen met kinderen. Het basisassortiment omvat onder andere: klei, houtproducten, benodigdheden voor tekenen en schilderen van producten voor het maken van taarten en cupcakes. Kortom een winkel voor iedereen die graag creatief aan de slag wil. Mocht er in de bestaande collectie iets ontbreken dan kan dat natuurlijk altijd besteld worden. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag en hebben wij in de winkel steeds wisselende voorbeelden om inspiratie op te doen.

Elke zaterdag is er in de winkel een demo tussen 11.00 en 16.00 uur, hier laten wij oude en nieuwe technieken zien en geven wij uitleg over de materialen. Volg ons op Facebook en check de agenda voor actuele nieuwtjes. 


Terug naar het overzicht