PMC Emmen

Informatie

Postzegel- en Muntencentrale Emmen (PMCE) doet al sinds 1978 in Postzegels, Munten en Accessoires. Met onze uitgebreide internetsite van postzegels, Koninkrijksmunten, Euromunten, bankbiljetten en accessoires geven wij een uitgebreid overzicht van ons assortiment. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Dit houdt in dat wij, met ons team van 3 medewerkers, ons uiterste best doen, voor u als verzamelaar.

Wilt u verkopen? Door onze omvangrijke klantenkring is in principe alles welkom. Hierdoor kunnen wij een goede en reële prijs geven voor uw collectie of beleggingspartij. Contante betaling, discretie en bezoek aan huis is bij ons geen probleem! (zie onze voorwaarden)

Wilt u kopen? Met ons uitgebreid assortiment aan bankbiljetten, (euro)munten, postzegels en ansichtkaarten bieden wij u als verzamelaar uitgebreide mogelijkheden. Wilt u bij ons langskomen dan is dit mogelijk zonder afspraak. (zie onze openingstijden op deze site) Onze winkel is makkelijk bereikbaar met een ruime parkeergelegenheid. Wij heten u van harte welkom in Emmen! (recht tegenover de ingang van het noorder Dierenpark)OPENINGSTIJDEN:

 

DINSDAG T/M ZATERDAG:                      10.00 UUR -  17.00 UUR
Terug naar het overzicht