Taboo Shop

Informatie

Taboo: Hét Erotic Lifestyle Center van Nederland

Emmen – Emmen heeft sinds kort een bijzondere winkel bij in de Hoofdstraat.
TABOO heeft zijn deuren geopend. TABOO is een Erotic Lifestyle Center met een oppervlakte van 1000m² verdeeld over 4 verdiepingen. Het concept is nieuw in Nederland. Het is een winkel die voor iedereen toegankelijk is doordat de entree en de hele begane grond bestaat uit een extreem groot assortiment dameslingerie en heren ondergoed. Dit strekt zich uit tot in de kelderverdieping. Naar TABOO ga je niet alleen voor spannende lingerie, maar ook voor de moderne (zaken)vrouw is er veel te vinden. Grote en bekende lingerie merken hebben inmiddels hun weg naar TABOO gevonden, zoals bijvoorbeeld ‘Super Sexy by Sapph’, ‘von Follies by Dita von Teese’, ‘Implicite’, Diesel, Konrad, Kinga, Krisline, Sassa en dit assortiment groeit in de toekomst alleen maar.
Een verdieping hoger kun je alles vinden op het gebied van toys voor hem-en-haar en op de vierde verdieping vind je alles op gebied van BDSM, films, gaytoys en een grote collectie men's wear. De grote heren collectie bestaat uit de bekende merken als ‘ES’, Private Structure, Diesel, Saphh Men, Timoteo, Barcode, Addicted en nog veel meer.

Hoe is dit concept ontstaan?
De eigenaar van TABOO heeft zich de laatste jaren reeds bewezen als ondernemer in internetsales, met een groot assortiment tegen bodemprijzen. Deze trend wil hij in de winkel doorzetten. Hierdoor wordt het financiële gat tussen internetsales en de fysieke winkel kleiner voor de klant. TABOO is eigenlijk een ‘fysieke internetwinkel’, dat wil zeggen; het enorme assortiment wat men normaal gesproken alleen via internet vindt is nu te zien, voelen, ruiken, proeven bij TABOO zelf.
Dat is ook de reden dat je niet over een ‘shop’ kunt praten als je het over TABOO hebt. TABOO is op dit moment het enige en grootste Lifestyle Center op erotisch gebied van Nederland........
TABOO is hét paradepaardje op gebied van lingerie en erotiek, en heeft voor iedereen wel wat te bieden.

http://www.taboo.nl/

Terug naar het overzicht